FOTOGALERI/ Merkato e mbyllur, por ka dhe “yje në perëndim” pa ekip

0

Merkato është mbyllur në pjesën më të madhe të kampionateve europiane, me përjashtim të ndonjë vendi që gjithashtu është në limitet e merkatos. Skuadrat kanë marrë formë dhe rrallë ndodh që të bësh goditje cilësore në ditët e fundit.

Nuk ndodh vetëm në Shqipëri që të kesh lojtarë pa ekip, pasi edhe në Europë nuk janë të pakët futbollistët që nuk kanë skuadër. Më poshtë do ju sjellim disa nga sportistët që nuk kanë gjetur ende skuadër, edhe pse kanë bërë historinë në të shkuarën.

Përgjithësisht janë ata lojtarë që kanë një moshë jo shumë premtuese, ose kanë pasur ndonjë histori që i ka shtyrë të zvarriten deri më tani. Nuk do të ishte çudi që nga lista që do gjeni më poshtë ndonjëri prej tyre të tërhiqet nga futbolli, më shumë sesa me dëshirë, i detyruar që të mos turpërohet si lojtar që nuk gjen dot ekip.

1.Klaudio Markizio
Mesfushori e mbylli aventurën e tij në Torino pas 25 vitesh. Ende nuk e ka gjetur ekipin e ri edhe pse ka interes për të nga Leganes dhe Zeniti.
You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.