FOTO | Në Kenia ligjin e bëjnë armët, oficeri futet në fushë dhe kërcënon ekipin kundërshtar

0

Kontinenti afrikan furnizon ccdo vit ekipet elitare në Europë me talente të rralla. Por, pavarësisht shifrave gjithmonë e në rritje që oo përfitojnë klubet në Afrikë, problematikat që kanë shoqëruar futbollin afrikan vazhdojnë të ekzistojnë.

Incidenti më i fundit që ka bërë xhiron e botës ka ndodhur në Kenia. Në një ndeshje midis dy skuadrave të ligës së parë keniane, oficeri i sigurisë është futur në fushë duke kërcënuar me një pistoletë lojtarët e skuadrës kundërshtare.  Situata mund të kishte përfunduar me të plagosur ose viktime, por ndërhyrja e një prej pjesëtarëve të skuadrës mike neutralizoi oficerin.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.