FOTO/ Dënimi në Europë dhe masa lehtësuese, Skënderbeu reagon zyrtarisht dhe lumturon tifozët korçarë

Një lajm i mirë vjen për Skënderbeun sa i përket dënimit në Europë. Në media ishte raportuar për masat lehtësuese karshi klubit korçar për ta tjetërsuar dënimin e marrë. Kështu do të kalohej nga 10 vite pjesëmarrje në Europë për të shlyer dënimin, në 10 vite kalendarike. Kjo do të thotë se Skënderbeut i kanë mbetur edhe 5 vite nga mbyllja e dënimit dhe jo 7 vite.

Gjithashtu në këtë periudhë nuk do të ketë më rëndësi vendi që do të zërë Skënderbeu në renditjen e Superiores, ndryshe nga më parë ku duhej të siguronte me patjetër një vend në Europë për të shlyer një vit. Reagimi ka ardhur nga vetë faqja zyrtare e Skënderbeut që konfirmon se dënimi është me vit kalendarik. /Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online