Flet vajza shqiptare që u përdhun.ua nga Robinho: Në jetë ka 10 njerëz të mirë dhe vetëm 1 është i keq, asgjë nuk më kthen si më parë

0

Robinho ka përdh.unuar një vajzë shqiptare në një klub nate së bashku me disa miq të tij në Milano. Ngjarja ka ndodhur në vitin 2013 dhe ish-lojtarit i është konfirmuar dënimi me burgim nga Italia, ndërsa po shihet një mënyrë që të dërgohet në Brazil.

Nga ana tjetër, 23-vjeçarja që ishte viktima në këtë rast, është shprehur se tani mbart një mesazh të madh për të gjitha vajzat e tjera. “Mos kini frikë. Gjithmonë ka dhjetë njerëz të mirë mbi një njeri të keq që janë të gatshëm për të ndihmuar. Asgjë nuk mund të kompensojë tani vuajtjet dhe dhimbjet e mia, as nuk mund të jesh personi që ke qenë më parë. Por mund të jem e dobishme për vajzat e tjera”. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.