FIFA i prish “lezetin” tribunave në Botëror, po tani?!

Embëlsira e Botërorit, sigurisht, ka qenë dhe do të jetë gjithmonë tifozeria “rozë” në tribuna, por tashmë duhet të flitet vetëm për kohën e shkuar, sepse nga sot, FIFA ka kërkuar që të gjitha entet mediatike, trupat televizive, të mos kapin më bukuroshet e stadiumeve. Motivi? Konsiderohen pamje apo imazhe me sfond seksual!

Epo, hajde shpjegoja tashmë atyre që ndjekin nga shtëpia këtë gjë, duke qenë se shpesh mezi presin që kamera të shkojë pikërisht te bukuroshet, ëags apo femrat seksi që ndodhet në shkallët e stadiumit, për të bërë tifo…

Për fat, rasti “Rike dhe Irid” në Francë 2016 na dha mundësi që bota të kthente sytë nga ne, duke njohur edhe një Shqipëri… të bukur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online