Dokumentii/ Probleme në horizont, Vasil Shkurtaj: Firmë e fallsifikuar, po përdorin emrin tim për qëllime personale

0

Probleme kanë duken në horizont për ish-sulmuesin e Kukësit, Vasil Shkurtaj. Ky i fundit po përballet me problematika ligjore, teksa disa persona po përpiqen të përfitojnë prej tij. Sulmuesi vlonjat ka shpërndarë një foto të mandatit që supozohet të jetë firmosur prej tij, por që në të vërtetë është i fallsifikuar. Shkurtaj thekson se emri i tij po përdoret për qëllime dashakeqe dhe se agjentët e tij të vërtetë e kanë raportuar tashmë këtë ngjarje.

“Sot mora një document “mandat” të cilin mund ta shihni të bashkangjitur, hipotetikisht të firmosur nga unë. Njerëz fallso me mandate fallso dhe me fimra fallso po përpiqen të përdorin emrin tim për qëllimet e tyre. Të dy “agjentët” Mechmedovic Esad dhe Florin Ruse janë raportuar tashmë përmes agjensisë sime të vërtetë Sportfront GmbH dhe agjentëve të mi në Federatën rumune dhe bullgare. Mandati i bashkëngjitur nuk ka as emrin tim në mënyrë të saktë, për të mos përmendur “firmën””, shkruan Vasil Shkurtaj./Halit Delibashi-Sport Eskpres/

Image may contain: text that says "ExclusiveAutharizatian Greece: 09- 8-2020 ???????? SKOURTAI ????? VASIL, professional soccer player, with Passport AN1443167, UTHORIZE Agents: Mr. Mehmedovic Esad. the passport number 012035336, and Premier Agency Cod. 2044626 Varna- Bulgaria ostart negotiationsi Clubsoft Rumanie League for: ALL CLUBS OF RUMANIE The following Player mentioned, previous agreement has been without my acceptance between parties this mandate is exclusive and valid until September 10, 2020. ??????? SKOURTA ????? VASIL Passport ANI443167"

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.