Do të jetë stadium i mbushur në Air Albania, dalin biletat për ndeshjen Shqipëri-Poloni

Shqipëria do të përballet ndaj Polonisë në Air Albania. Kjo sfidë do të jetë si një finale për të vendosur vendin e dytë në grup. Interesi është i jashtëzakonshëm dhe pritet q? stadiumi të pushtohet duke mos lënë asnjë karrige të vetme bosh, pa harruar edhe kufizimet nga COVID. Më poshtë gjeni edhe çmimet e biletave:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online