Destinacioni i Manajt, Gjermani ose Portugali!

0

Rej Manaj mund të lërë Italinë. Futbollisti shqiptar, sipas asaj që shkruan “Fcinterneës.it” mund të transferohet në Portugali te Vitoria Guimaresh ose në Gjermani te Augsburgu. Interi do të kthejë në bazë lojtarin pas huazimit në Serinë B te Piza dhe pas gjashtë muajsh te Peskara vjet në Serinë A, por vetëm sa për të respektuar proçedurën. Më pas, një tjetër huazim, ose, këtë herë shitje përfundimtare.

 

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.