Champions “emigron” drejt Statujës së Lirisë?

Një finale Champions përtej Oqeanit Atlantik? Jo më një iluzion apo hamendësim, por ajo që janë duke menduar drejtuesit më të lartë të futbollit botëror dhe euripian. Ceferin, sidomos, presidenti i UEFA-s, duket se e ka hipotizuar se, Brenda vitit 2020, do të luhet një finale e Champions, ose Kupës së vjetër të Kampionëve, në “Big Apple”, pra “Mollën e Madhe”, në Nju Jork. Ideja është që të bëhet diçka ndryshe dhe, sidomos, të rriten edhe më shumë të ardhurat, përveç se vizibilitet më i madh, edhe pse do të krijonte jo pak problem për sa i përket transfertës së tifozëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online