“Arena Kombëtare” avancon, Duka: Pas një viti gati për ndeshje

Sot paradite kreu i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, ka inspektuar punimet në stadiumin e ri “Arena Kombëtare”, ndërtuar mbi rrënojat e legjendarit “Qemal Stafa”. Sipas parashikimeve, “Arena” do të jetë gati për vjeshtën e vitit 2018, diçka që e ka përforcuar sërish Duka: “Jemi të lumtur si po ecin punimet dhe në fund të vitit 2018 do të jetë gati për të pritur ndeshjet. Nuk e fituam të drejtën e organizimit të Superkupës 2019 për faktin se kishim vetëm një projekt në letër. Stadiumi do të jetë shumë i bukur, një vepër e madhe për sportin shqiptar, më e rëndësishmja në Shqipëri, një pasuri e madhe për futbollin”.

Ndërkaq, për mediat ka folur edhe arkitekti Marko Kazamonti: “Jemi të lumtur me ecurinë e punimeve, është një vepër e bukur. Do të jetë një kënaqësi për çdo tifoz të ndjekë ndeshjet në një stadium krejtësisht të mbuluar dhe me mundësinë për të qenë shumë pranë fushës. Do të jetë si një teatër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online