Analiza e Sakit: Kroacia luajti futboll, Franca…

0

Arrigo Saki, ish-trajner dhe opinionist për Mediaset, ka komentuar kështu fitoren në Botëror nga ana e Francës: “Kroacia ishte e vetmja që u përpoq të luante futboll. Ka justifikime, sepse të dyja mbërrinin të lodhura dhe tensioni i një ndeshje kaq të rëndësishme ndihet…”.

“Sot pamë vetëm një ekip në fushë, por nuk ishte aq superiore që të ballafaqohej me individualitetet e Francës. Duhet të jenë të kënaqur, megjithatë, sepse impenjimi nuk mungoi në asnjë moment”.

“Sa i përket ekipit të Deshampit, mund të kishin treguar një lojë më të mirë”

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.