914 milionë euro “argëtim” sezoni i fundit, Barcelona për rekord!

0

Këshilli Administrativ i Barcelonës ka aprovuar mbylljen dhe zyrtarizimin e bilanceve sa i përket sezonit 2017-2018. Rezultati final i këtij viti reflekton një fitim rekord në historinë e klubit: 914 milionë euro, me një shpenzim prej 882 mln eurosh. Pra, fitimi ka qenë vetëm 32 mln euro, ndërsa ai neto vetëm 13 mln euro…

Këshilli ka vlerësuar pozitivisht pjesën humbëse të këtij bilanci, që është në linjën e përcaktuar nga Plani Strategjik i Klubit për të arritur 1 miliardë euro arkëtime deri në vitin 2021.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.