VIDEO/ Arena Kombëtare, vijojnë punimet intensive

1

Të gjithë po e presin me shumë entuziazëm Arenën Kombëtare, e cila do të jetë shtëpia e re e kuqezinjve. Në të njëjtën kohë vendi ynë do të ketë një stadium modern me një kapacitet të konsiderueshëm.

Projekti është që stadiumi të jetë gati në fillimin e viti të ardhshëm dhe ritmet janë të kënaqshme. Sot, FSHF ka postuar një Video të re ku tregohet se deri ku ka arritur puna për stadiumin e ri.

You might also like
1 Comment
  1. Eri says

    Sa e shemtuar duket ajo kulla, si vt!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

http://sportekspres.com/wp-content/uploads/2019/02/fotoblinibilta.jpeg