Takaj nuk dorëzohet: E prisnim këtë vendim, por nuk ka mbaruar

0

Skënderbeu nuk është befasuar shumë nga vendimi i ardhur sot nga UEFA: 10 vite pa Europë, një dënim me vdekje praktikisht.

Në klubin korçar e prisnin, as nuk u ka bërë përshtypje fakti që dosja u publikua pa shkuar në Korçë.

Presidenti Ardjan Takaj paralajmëron betejë dhe fitore: “E dinim që UEFA do merte këtë vendim, por i kemi marrë masat dhe do të shkojmë në CAS, por jo vetëm aty, sepse mund të apelojmë edhe në Gjykatën federale në Zvicër. Nuk do të përjashtohemi”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.