Egnatia bind në testin miqësor, mund skuadrën që ndodhet në elitën e Kosovës

Egnatia ka bindur në testin miqësor teksa ka fituar me rezultatin 2-0 ndaj Llapit. Kjo e fundit ndodhet në elitën e futbollit të Kosovës, ndërsa përgatitjet po e zhvillon në Shqipëri sa i përket pushimit të kampionatit.

Pjesa e parë është mbyllur në shifrat 0-0, ndërsa Llapi ishte më dominuese në fushë. Por në 45 minutat e dytë historia do të fliste ndryshe, atje ku Da Costa dhe Mustafaj tundën rrjetën e skuadrës nga Kosova. Kështu u mbyll takimi në rezultatin 2-0, me një test pozitiv për Egnatian që i ka matur forcat me një skuadër që përfaqëson elitën. /Sport Ekspres/