Çfarë drame! Ish-presidenti i Realit ndërroi jetë nga COVID-19, familja nuk i gjen dot trupin

Një dramë vërtet e madhe është ajo që ka ndodhur në Spanjë me situatën e COVID-19, e cila duket se do të ndjekë gjendjen e jashtëzakonshme të Italisë. Mes shumë të vdekurve nga Koronavirusi, ishte edhe ish-presidenti i Realit të Madridit, Lorenzo Sanz.

I biri i tij është shprehur se nuk po gjen dot trupin e të atit, për shkakun e një numri vërtet të lartë të njerëzve që po ndërrojnë jetë në Spanjë. Një situatë që kapërcen çdo fantazi, ndërsa një nga shtetet më të pasura në Europë, dorëzohet pa kushte ndaj këtij virusi.

Trupi i Lorenzo Sanz duhej të kishte mbërritur në 24 mars, por ende nuk ka mbërritur edhe çështja mbetet ende që të zbardhet dhe është në procedurë. /Sport Ekspres/