Zgjidhen dhe katër anëtarët e fundit, plotësohet Komiteti Ekzekutiv

0

Ka përfunduar numërimi i votave për anëtarët e Komitetit Ekzekutiv. Pas votimit për presidentin e FSHF-së delegatët kanë votuar për të zgjedhur se kush do të jenë në bordin drejtues të Federatës. Në raund e parë u zgjodhën dot të gjithë anëtarët por vetëm pesë prej tyre. Në raundin e dytë u zgjodhën dhe katër anëtarët e mbetur, duke i shkuar në fund kështu rendit të ditës.

Anëtarët e zgjedhur për Komitetin Ekzekutiv

  • Arben Dervishaj
  • Abdyl Kuriu
  • Vasil Bici
  • Lutfi Nuri
  • Bardhyl Jera
  • Edvin Libohova
  • Bardhyl Minxhozi
  • Enkleleid Alibeaj
  • Edmond Spahiu
You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.