(VIDEO) Vetëm 4-vjeç, vajza e vogël “udhëheq” tribunën!

0

Vetëm 4-vjeç, por e apasionuas pas futbollit, ai që duhet të bashkojë, dhurojë emocione, të na zbavisë dhe të na bëjë që shpesh të harrojmë mërzinë. Dhe, për të voglën në video, topi sjell këtë… Sepse, të drejtosh një tribunë, edhe pse me pak tifozë (të Alkorkonit, në Segunda Division) nuk është e lehtë, por vajza e vogël ia del më së miri…

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.