VIDEO/ “Rugby” në Shqipëri! Nuk ka të bëj vetëm gjatësia, lojtari shtatshkurtër që dallon te Tirana

0

Megjithëse nuk është një sport shumë popullor në Shqipëri, së fundmi është duke u zhvilluar së tepërmi edhe “Rugby”. Një sport ky që forcën e ka në radhë të parë pasi thuajse gjatë gjithë kohës ka duele fizike.

Zakonisht mendohet se në “Rugby” kërkohen me patjetër shumë centimetra, për të përballuar lojën. Por jo gjithmonë ekziston kjo lloj formule, pasi provohet edhe e kundërta. Rasti më konkret është i Shaban Penxhos tek Tirana.

Vetëm 1.69 cm dhe që peshon 76 kg, por ky është lojtari nga Kucova që dallon më tepër me fuqinë e madhe të trupit të tij duke qenë si një mur për kundërshtarët, në të cilin përplasen gjithmonë pa kaluar më tej. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.