UEFA ndryshon vendimin e rëndësishëm në futboll, tani lejohen 2 ekipe me të njëjtin pronar që luajnë në të njëjtin kompeticion

UEFA ka ndryshuar rregullat dhe duke filluar nga sezoni i ardhshëm do të lejojë Milanin dhe Toulouse, Aston Villa dhe Vitoria Guimaraes, Brighton dhe Royal Union Saint Gilloise, ekipe me të njëjtin pronar, të takohen gjatë kupave të Europës.

Organizmi më i lartë i futbollit në Europë ka pranuar që nga sezoni i ardhshëm nuk do të ketë më ndalim për klubet me të njëjtin pronar për të luajtur përballë njëra-tjetrës, duke krijuar kështu konflikt interesash. Tre çifte skuadrash do të përfitojnë nga ky vendim, Milan dhe Toulouse, Aston Villa dhe Vitoria Guimaraes, Brighton dhe Royal Union Saint Gilloise. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online