“U shkatërrova 16 ditë me ilaçet aty”, Skënder Gega: Kur shkova në Stamboll…

0

Skënder Gega është përmirësuar pas infektimit nga pandemia, ndërsa shkoi menjëherë për t’u shtruar në Stamboll. Mushkritë ishin në gjendje të keqe dhe Gega ka bërë një rrëfim për “Top Channel” duke treguar se përkeqësimi i erdhi edhe nga ilaçet në Shqipëri.

“Jam më mirë, u shkatërrova me ilaçe për 16 ditë dhe nuk pata përmirësim, nuk mbante më. Kur erdha këtu, mushkritë i kisha të mbuluara. Por do të më kalojë. Kam filluar menjëherë një terapi për mushkritë. Me tampon kam dal negativ. Iku më e shumta, por duhen disa ditë për të plotësuar terapinë e mushkrive”, ka thënë Gega. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.