Triumfi në Konfederata, Gjermania hap “thesin” e premios

0

Gjermania ka triumfuar në Kupën e Konfederatave dhe natyrisht futbollistët e stafi drejtues janë shpërblyer.

Çdo futbollist ka marrë nga 50 mijë euro, çka do të thotë se vetëm 21 lojtarët e grumbulluar kanë fituar më shumë se 1 milion euro, plus stafi që ka pjesën e vet.

Shifra ishte diskutuar më parë senatorët e kombëtares, që nuk ishin në Rusi.

Kupa e Botës dhe Europiani natyrisht vlejnë shumë më tepër, por edhe shpërblimet për kombëtaren e femrave janë rritur ndjeshëm.

Premiot e Federatës gjermane për turne

 
Kompeticioni Shuma
Kupa e Botës 300,000 euro/lojtar
Kampionati Europian 300,000 euro
Kupa e Botës për femra 65,000 euro
Kupa e Konfederatave 50,000 euro
Europiani U-21 30,000 euro
Kampionati Europian femra 22,500 euro
Kampione Olimpike 20,000 euro
You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.