Të prekurit e parë me Coronavirus në Shqipëri, po merren masat edhe për Superioren

0

Dy të prekurit e parë janë rregjistruar me Coronavirus në Shqipëri. Bëhet fjalë për një babë dhe bir që kishin ardhur nga Firenze në Tiranë, ndërsa kjo ka arritur alarmin e shtetit tonë që të mos përsëritet një rast fatkeq si në Itali.

Për këtë arsye po kërkohej që të mbyllen të gjitha aktivitetet, përfshirë edhe ato sportive, për të evituar numrin e madh të njerëzve që mund të përhapi këtë virus. Deri tani pritet që takimet e Superiores të zhvillohen pa tifozë, ndërsa në një takim janë krerët e FSHF-së me qeverinë shqiptare për të zgjidhur këtë situatë. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.