Browsing Tag

Xhefri Cinedu Carls

Rabotniçki i pret biletën, vendoset fati i “korçarit”

Rabotniçki dhe Skënderbeu kanë raportë të mirë dhe dihet se kjo vjen prej faktit që drejtori sportiv i korçarëve, Haris Fakiç, ka bashkëpunuar dhe vijon ta bëjë diçka të tillë me klubin maqedonas. Vjet u huazua te “Romantikët” sulmuesi…