Browsing Tag

Ueah

Ueah sërish në fushë, tërhiqet numri… 14

Xhorxh Ueah është nga ata që e ka shkruar emrin e tij në historinë e futbollit botëror. I pari dhe i vetmi që fitoi “Topin e Artë”, në vendin e tij, Liberi, është një nga njerëzit më të dashur. Këtë e vërteton edhe fakti që 60% e popullit e…