Browsing Tag

Trajnerët dhe merkato

Merkato zero dhe pankina bosh, situata në Kategorinë e Parë

Në datën 14 shtator 2019 do të nisë kampionati i Kategorisë së Parë për sezonin e ri 2019-2020. Gjatë kësaj periudhe të merkatos, pjesa më e madhe e skuadrave kanë lëvizur me ndryshime në pankina, por edhe me emra të rinj futbollistësh.…