Browsing Tag

Sllovakia

Sllovakia “kockë e fortë, bie sërish Shqipëria e Bogdanit

Shqipëria U19 u paraqit mirë në ndeshjen e parë me Ukrainën dhe u mposht vetëm me një gol, por në takimin e sotëm me Sllovakinë e ka pësuar në 45 minuta. Miqtë shënuan tre herë dhe në pjesën e dytë nuk u munduan shumë, duke u mbrojtur.…