Browsing Tag

Sinisha Rajçeviq

Nuk kanë hapësira, Vllaznia huazon dy lojtarë te Veleçiku

Veleçiku ka përforcuar skuadrën me dy elementë nga Vllaznia. Ka qenë vetë klubi shkodran që ka zyrtarizuar huazimin e dy lojtarëve te koplikasit. Bëhet fjalë për Sinisha Rajçeviq dhe Brendon Smajli, lojtarë këta që nuk kanë gjetur hapësira…