Browsing Tag

Ricardo Pereira

Kanselo jashtë, një tjetër luzitan në vend të tij

Juventusit i është mbushur mendja se Kanselo nuk përshtatet me lojën që aplikon “Zonja”. Guardiola është gati ta rrëmbejë dhe ta vërë nën urdhërat e tij te Siti, pas një operacioni prej rreth 60 milionë eurosh. Pas ikjes së portugezit…