Browsing Tag

Piero Auzilio

Takim në Kinë, Konte flet “troç” me drejtuesit

Antonio Konte është nga ata trajnerë që të vendosin kushte. Italiani sheh nga ana tjetër, në Torino, që kanë shpërthyer në blerje dhe tenton të marrë situatën në dorë te kampi i tij. Siç raportojnë mediet përtej Adriatikut, tekniku ka pasur…