Browsing Tag

martineli

Kur Adidas nuk të lejon të blesh lojtarë…

Sot, në botën e futbollit, kompanitë e veshjeve sportive kanë një rol kryesor. Jo vetëm që furnizojnë skuadrat me uniforma të reja çdo sezon, por sigurojnë dhe kontrata faraonike dhe përfitime të çmendura. Kompani si "Nike", "Adidas",…