Browsing Tag

Marjo Gjata

Gjata: Tomori? Apolonia nuk i hap rrugë askujt!

Apolonia rikthehet në Berat, aty ku pas javës së 17-të mori tre pikët në tavolinë. Beratasit tashmë kanë hyrë në zonën e rrezikshme të mbijetesës dhe pas pagesës së gjobës, rikthehen në stadiumin e tyre, pikërisht me fierakët në ndeshjen e…