Browsing Tag

Majkell Peci

Gjoka me dhimbje koke, sa shumë të pezulluar me kartonë!

Kamza u mund nga Partizani në fundjavë dhe pas fitores së Kastriotit renditet në vendin e fundit në tabelën e klasifikimit. Situata në skuadrën periferike të kryeqytetit nuk është aspak e mirë, edhe pse grupi i futbollistëve nuk mungon.…