Browsing Tag

Lugina

Ngjarje e rëndë në Serbi: U sulmuam se jemi shqiptarë!

Lugina është një nga ekipet shqiptare që garon në futbollin serb, sigurisht jo në nivele të larta. Para ndeshjes së javës së 20-të, e vlefshme në kampionatin e Rrethit të Pçinjes, lojtarët e ekipit shqiptar kanë rënë pre e dhunës fizike dhe…