Browsing Tag

lel

Sportistët e pafat, njihuni me vipat e tradhtuar nga gratë

Sportistët e famshëm nuk gëzojnë reputacionin si njerëzit më besnikë në marrëdhëniet bashkëshortore. Paraqitja dhe sidomos fama e madhe dhe milionat që vijnë me prej saj, bëjnë atletët elitarë në planet të jenë objekt interesi për shumë…