Browsing Tag

Kobina

Tri blerjet e Superiores, asgjë për t’u shënuar

Të blesh futbollistë nuk ka qenë një kulturë e klubeve shqiptare, aq sa blerje konsideronin afrimin e sportistëve që ishin të lirë (nuk kishin kontratë me askënd). Gjithsesi, kjo gjë ka ndryshuar dhe klubet e kanë kuptuar se në disa raste…