Browsing Tag

Java 9

Përcaktohen datat dhe oraret, ja plani për javën e nëntë

Takimet që përmbyllin fazën e parë janë mjaft interesante, ndërkohë që janë përcaktuar edhe datat e oraret për to. Takimi i javës konsiderohet ai mes Flamurtarit dhe Tiranës, ndaj edhe do të përballen ditën e premte prej orës 18:00.…