Browsing Tag

Gabor Kiraly

I mbani mend tutat e Kiralit? Tani mund t’i porosisni online

Gabor Kirali shijoi një moment të shkurtër fame në Europianin Francë “2016”. Arsyeja nuk ishin pritjet e shumta dhe as fakti që ishte lojtari më i vjetër i turneut (40-vjeç). Gjithçka kishte të bënte me tutat e tij të gjata, që e bënin të…