Browsing Tag

futbolli shqiptar

“Takaj-Rama 1-0”, 100 ditët dhe topi i shfryrë i qeverisë

“Zoti Rama, do të na thoni një datë, se këto 100-ditëshat na duken si premtime elektorale”. Ardjan Takaj e kishte parandjerë dhe i kërkoi kryeministrit Edi Rama që të ishte i drejtpërdrejtë në takimin që ai pati me përfaqësues të klubeve të…

Reforma në sport, ja çfarë synon drafti i FSHF-së

Është zhvilluar takimi i parë mes drejtuesve të klubeve dhe Federatës Shqiptare të Futbollit sa i takon Reformës në Sport. Në këtë takim, është paraqitur drafti i FSHF-së me ndryshimet në ligj dhe me rregullat e reja. Drafti i propozuar…