Browsing Tag

Francesca Fioretti

Vdekja e Astorit, rrëfimi prekës i bashkëshortes

Davide Astori nuk jeton më. Ish-kapiteni i Fiorentinës kishte një vajzë, Vitorian. Françeska Fioreti, bashkëshortja e italianit, do të duhet të bëjë përpara dhe ta përballojë dhimbjen. Rreth gjashtë muaj pas vdekjes së Astorit ajo ka…