Browsing Tag

Euro 2024

Gjermania apo Turqia për Euro 2024, gjithçka vendoset nesër

Ditën e enjte UEFA do të shpallë vendin organizator të evropianit të vitit 2024. Siç janë njohur dhe më parë, vendet kandidate janë Gjermania dhe Turqia. Vendet përkatëse në muajin prill prezantuan kandidaturat e tyre dhe tani i takon…