Browsing Tag

Ermal Vathi & Jurgen Peqini

Vathi rinovon me Erzenin, Peqini mes Maqedonisë dhe Kosovës

Pas largimit të sulmuesit Vjali Mahmuti në fundin e muajit maj, nga Erzeni ka patur të tjera largime. Jurgen Peqini është largimi i fundit. Sulmuesi nga Elbasani ishte marrë në huazim nga Teuta në muajin janar dhe tashmë do të duhet të…