“Selman Stërmasi” me kullë? Veliaj e thotë troç planin!

Është përfolur shumë dhe sa duket gjithçka është reale: stadiumi “Selman Stërmasi” do të marrë pamje…

Pesë vite në pritje, ja sa borxhe i ka bashkia Tiranës

Nuk është një situatë e krahasueshme me atë të Flamurtarit, për shumë arsye, por gjithsesi edhe…

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online