Browsing Tag

Emir Umit

Menaxheri i Muriqit përforcon Llapin, zyrtarizimi i fundit

Llapi i kushton vëmendje lojtarëve të rinj dhe janë disa prej të rinjve të klubit që këtë verë kanë nënshkruar kontrata profesioniste. Veç tyre, ka edhe nga klube të tjera që kanë vendosur ta vijojnë karrierën në Podujevë dhe i fundit është…