Browsing Tag

Dilly Duka

Tirana dhe Superiorja, Duka rrëfen ditët shqiptare

Dilly Duka, ky është lojtari që Skënder Gega kërkoi me ngulm që në verë. Asokohe tratativat nuk u mbyllën dhe kjo për arsye familjare të vetë lojtarit. Në janar zbarkoi në kryeqytet dhe Tirana i pëlqen. Një ndihmë e madhe i ka ardhur edhe…