Browsing Tag

Darbo

Mashtruesi Darbo te Tërbuni, Kërnaja: Nëse do, le të testohet

Drejtori teknik është shprehur se lojtari u është ofruar pukjanëve për provë dhe për të do vendosë stafi teknik, që më parë ka ditë të godasë në merkato Pas publikimit në “Sport Ekspres” të lajmit se Tërbuni është pranë nënshkrimit me…