Browsing Tag

Biraghi

Shpëtimtari Biragi dhe një gol për kapitenin Astori

Kur mungojnë yjet, Italinë e shpëton një i panjohur si Biragi, një që zakonisht e sheh kombëtaren në televizor dhe detyrë ka të evitojë golat e kundërshtarit . Mbrojtësi i Fiorentinës shënoi golin vendimtar në Poloni, që vlejti fitoren…