Browsing Tag

Astrit Gjyrezi

Nga pagat tek Atsina, Gjyrezi hap “kartat”

Administratori i Vllaznisë ka folur për situatën në klub, besimin që ka tek ekipi për të bërë mirë, si dhe është ndalur edhe tek problematikat e kohëve të fundit Gaspër Marku Analiza e humbjes me Laçin është mbyllur me një premtim të…