Browsing Tag

AEL Limasol

Krutanët në Bullgari, konfirmohet miqësorja e parë

Kastrioti fillimisht u zhvendos në Pukë, aty ku trajneri Elvis Plori i ka dhënë ekipit të tij ngarkesën e duhur fizike, ndërkohë që tani fokusi do të jetë te harmonizimi i veprimeve në grup dhe kjo arrihet përmes ndeshjeve miqësore. Për…