Super Egnatia dhe lojtari që askush nuk e ka në organikë, ja pse ky është viti i ekipit të Tetovës

Në përfundimin e javës së parë, Egnatia mban kryesimin në Superiore. Kur u ndryshua skema e kampionatit, të gjithë u shprehën se e gjitha kjo do t’i vinte në ndihmë Egnatias, por deri tani, rezulton e kundërta.

Nëse vazhdon kështu, ekipi i Tetovës do të vazhdojë rrugëtimin drejt suksesit për të kryesuar mbi të tjerët. Një ekip që funksionon në harmoni perfekte dhe me një sulmues që nuk e ka askush tjetër, Dwamena. Ky lojtar është i aftë për të zgjidhur ndeshjet i vetëm dhe për këtë arsye Egnatia ka një armë shtesë. /Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online